BEQUES ANTISISTEMA
"Recogiendo beca de Blesa y Felipe, twitter arde", veig al Facebook, on es veu en una fotografía a Pablo Iglesias recollint una beca que li dona el futur rei d'Espanya. 'Podemos' (no entenc que es digui 'Podem' aquí) ha trepijat massa ulls de poll i aniràn a per ells com sigui, aquesta foto a twitter n'ès una petita mostra. Suposo que es pretèn demostrar com un antisistema s'aprofita del sistema, lo qual em sembla molt raonable, no té res de mal acceptar una beca per poder estudiar, més encara si tenim en compte que en aquell moment, més que possiblement, 'Podemos' no estaba ni tan sols a les beceroles del seu cap. De fet Podemos no l'entenc com un partit antisistema, ni populista, si de cas de caire popular, i el que s'ha de tenir clar, és que els antisistema són entre altres, els qui en aquells moments li estàn donant la beca, no ens confonguem...

Tot el passat de Pablo Iglesias serà mirat amb lupa i amplificat en el que convingui destacar per desacreditar-lo i sinó s'ho inventaràn, que d'aixó en saben molt. En el fons amb amb Pablo Iglesias succeeix com amb Mario Conde al seu dia: no era dels seus, del selecte grup dels banquers de tota la vida, i per aixo se'l varen carregar en comptes de protegir-lo com han fet amb altres que si eren dels seus. I aquest xicot anirà pel mateix camí, no és de la casta política i no el suporten Ho té i ho tindrà molt dificil, i desitjar-li sort en la tasca política que pretén desenvolupar em sembla una gosadia i a banda una ingenuitat. Necessitarà molt més que sort per sortirse'n.


Ah! si no dic rebento, a twitter hi ha molt idiota inconscient.  Dit queda.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pues si, ¿que tendrá que ver donde coge una beca con su ideario político?. El problema que tiene es el tema asambleario y ese es más difícil de "negociar".
  Pero estas fotos fuera de contexto son una gilipollez.

  ResponElimina
 2. Loreto, en política NO HI HA SORT, només filldeputisme a DOJO.

  ResponElimina
 3. jejejeje.... només filldeputisme a DOJO....jejeje

  ResponElimina
 4. per mi és un gran mèrit recollir una beca. A part, els beneficis de les caixes havien d'anar a obra social. Els seus caps i sous, de socials, res.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada