Gallardón diu que la malformació no serà "mai" una causa directa per avortar: El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, ha dit aquest dilluns que una discapacitat no serà "mai" una causa legal per avortar, sinó que en tot cas l'avortament es justificarà pels efectes i hipotètics danys que... la discapacitat pugui generar en la mare.

Sobre l'avortament, ja vaig dir el que em semblava aquí fa dos anys, però voldria insistir-hi: el resum sería aquest: El problema de l'avortament tal i com jo ho veig és que ningú té cap dret a interferir-hi, ni l'Estat, ni la Justícia i menys encara l'Església, perquè és aquesta una decisió personal de responsabilitat absoluta de la dona embarassada, i el Senyor Ministre Gallardón es posa en un tema en el que no té cap dret a legislar. 



És que és tan simple, tan senzill, que no entenc perquè es posen Govern i esglesia en aquests assumptes que ni els van ni els venen i sobre els que  no tenen cap dret, insisteixo, cap dret, i menys que el Ministre. l'Esglesia, que són els qui menys ejemple donen amb el seu fals i fariseic celibat, cascár-sela no és pecat, però no segueix les instruccions que va deixar el seu Cap: creixeu i multipliqueu-vos (Genesí-capitol 1er). Si tots fossim capellans, la humanitat ja s'hauria extingit....  bé, oficialment clar.

En el cas de Gallardón, i altres 'ón', potser caldria aplicar les paraules de Pere Quart, Creix!, creix però no et multipliquis!... per si de cas.

Quan al Ministre Gallardón en concret, per cert, encobridor del seu fill escapista (pressumptament begut i contradireccionari), un cop ha arribat al càrrec de Ministre desprès d'endeutar de per vida l'Ajuntament de Madrid, ha demostrat una ineficiència palesa, que de fet no ens hauria de sorprendre, no passa de ser un pilota, el que en castellà es diu arribista, o com diria José Maria Garcia: un lameculos amb una falsa pàtina de progressista.