ART EFÍMER
Anant des de Pocillos on estem a l'hotel, camí de Puerto del Carmen, a Tías que és el poble del mig i d'on són tots els taxis de la zona, hi ha una barana plena de candaus com les dels ponts de Paris o Roma, és en certa... manera art efímer com el temps que deu durar l'amor dels qui han penjat els candaus. 
 


De la mateixa manera, algú s'ha entretingut ha crear petites escultures amb pedres, n'hi ha diversos llocs, lo qual vol dir que no és casual sinó causal, i és també efímer, art efímer en aquest cas, no exempt de bellesa.

A Gog, la novel·la de Giovanni Papini, un escultor feia la màxima expressió en art fugisser: escultures de fum, i això que és ficció, l'artista Berndnaut Smilde en el seu projecte 'Nimbus' ho ha dut a la realitat i fa com l'arquitecte de Gog, escultures de fum, com podreu veure en aquest vídeo que us enllaço i del que en vaig parlar fa un temps en aquest mateix bloc. 

Fins i tot en l'art efímer, la realitat supera a la ficció.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Interesante lo de las estatuetas, no es tan efimero como las nubes de humo. Creo que lo de los candados muchos fueron solo amores de verano o de una noche. Yo pienso que la gente que pone los candados cuando termina el amor deberia quitar el candado. Mira lo que ocurrió en Paris.
    La verdad es que es todo efimero.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada