CANAL + Sèries emet en VOSE la 4a temporada de 'Louie' amb nous cameos de luxe i el mateix humor incòmode i quotidià que l'han convertit en una de les comèdies més aclamades per la crítica guanyadora de 2 premis Emmy, a més d'altres 9 nominacions els premis... de la indústria de la televisió nord-americana.

Louis C.K. és el creador, productor, guionista i director de 'Louie', la comèdia de FX Networks protagonitzada per una versió "ficcionada" del propi Louis CK en la qual s'alternen monòlegs amb situacions de la seva vida sense tenir por cap tema, des del sexe fins a la religió, passant per la política i les relacions personals.

El prestigi creixent de 'Louie' es tradueix en una estel · lar llista d'actors convidats: Ricky Gervais, Robin Williams, Chloë Sevigny, Joan Rivers, Bob Saget, Sarah Silverman, David Lynch i Melissa Leo, merescuda guanyadora del Emmy a millor estrella convidada per seu paper en la sèrie.

"Els desastres naturals a Amèrica Central, la fam al Tercer Món, les malalties mentals, Ikea, la gent gran, la guerra a l'Afganistan, els trasplantaments de genitals, la zoofilia, les cites a cegues: els grans temes i les escletxes més bizarros de la quotidianitat són el seu material cachondeable. Sense que te n'adonis, estaràs plorant del riure i ell, tan tranquil, saltarà de l'escatologia l'existencialisme en la mateixa frase ".





Pocavergonya, incòmode i trencador, així és Louis CK en la realitat, creador i principal actor d'una de les poques series qaue em miro amb devoció, i a més a més no arriba als 30 minuts. SI teniu el Plus, vegeu-la els divendres.



El problema que tinc aquest any és que no sé a quina hora l'emeten aquesta temporada. Ja m'assabentaré quan rebi la revista del Plus, com no la miro mai i va directe al contenidor de paper, si algu ho sap, agrairía la informació.