ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 25 d’octubre de 2014

LA MUNTANYA RUSSA DE GAS NATURAL

Gas Natural Fenosa acaba de llançar una campanya publicitària - "Acaba amb els alts i baixos en les teves factures de llum i gas" - amb què està promocionant la que anomena la seva tarifa plana. En l'anunci, la multinacional de la papallona munta a una família en una muntanya russa i, tot seguit, li oferta, per evitar els alts i baixos dels preus de l'energia, una tarifa plana: "paga la mateixa quota cada mes". La campanya m'és igual, per una banda o altre em fotràn la pasta, com és natural; per si us interesa aqui ho analitzen seriosament. 

Jo, si m'ho permeteu em quedo amb la extraordinaria naturalitat i expressivitat de la neta rosseta de l'esquerra, no sé qui és, com es diu, ni si ha fet més anuncis, però aquesta nena té un do natural que fa que la càmera l'estimi, i aixó no passa a massa gent. Serà actriu...., fixeu-vos en les seves expressions els últims cinc segons del vídeo.


« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Encuentro uno de los anuncios mas tontos del mercado ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Pues a mi los del gas no pillan, lo han metido en el pueblo y andan por ahi a la "caza del payo". SE parecen a los de las encuestas esas que hacen alli..

    ResponElimina