En tot aquest procès, entenc que Artur Mas sempre ha anat arrossegat cap a la consulta, no ho ha fet ni convençut ni per voluntat propia i aquí és on s'ha i ens ha traït, a uns i a altres, a tots els qui simplement voliem votar. Compte! voliem votar perquè ens han estat entabanant dia si dia tambe des de fa dos anys que s'havia de votar.
De fet hi ha un 60% de ciutadans, que és el que no anirà a votar el dia 9N, que no està pel si,si, i aixó és el que no saben o no volen veure els de l'ANC, Omnium i Junqueras que per cert l'altre dia va estar patètic a Catradio. I políticament, crec que és un greu error de calcul.
Tot aixo ha estat un desori molt mal conduït que ens ha dut fins al cul de sac on estem ara. Hem perdut molt de temps i molts esforços per a no res, i és que l'error, el gran error va ser pensar que les 300.000 - no 1 milió (no hi caben) - que es varen manifestar al Passeig de Gracia l'11 de setembre de fa dos anys, eren tots independentistes, i aixó no era aixi, hi havia molts substrats variats, etre ells els afectats per la crisi, hipoteques, etc. I el mateix passa amb la 'V ' recent, que una cosa és manifestar-se i l'altra votar. Aquest va ser per a mi el gran error de càlcul, no de Mas, sinó de ANC, Omnium i Junqueras.
No han tingut en compte que molts dels que no varen anar a la manifestació de l'11 de setempre, o a la V, no votaràn o no votaràn si,si, tant si s'haguès cel·lebrat la consulta, com el paripé que es farà el dia 9 de Novembre. I és que aquí, uns quants, ens estàn arrossegant a tots i no sé si aixo és gaire democràtic, tant que s'en vanten i proclamen.  Només comptes si estàs amb ells, sinó, si discrepes o dubtes, ja ets un traidor, un unionista o quelcom pitjor, i això tampoc és gens democràtic.