UN ERROR DE CÀLCUL


En tot aquest procès, entenc que Artur Mas sempre ha anat arrossegat cap a la consulta, no ho ha fet ni convençut ni per voluntat propia i aquí és on s'ha i ens ha traït, a uns i a altres, a tots els qui simplement voliem votar. Compte! voliem votar perquè ens han estat entabanant dia si dia tambe des de fa dos anys que s'havia de votar.
De fet hi ha un 60% de ciutadans, que és el que no anirà a votar el dia 9N, que no està pel si,si, i aixó és el que no saben o no volen veure els de l'ANC, Omnium i Junqueras que per cert l'altre dia va estar patètic a Catradio. I políticament, crec que és un greu error de calcul.
Tot aixo ha estat un desori molt mal conduït que ens ha dut fins al cul de sac on estem ara. Hem perdut molt de temps i molts esforços per a no res, i és que l'error, el gran error va ser pensar que les 300.000 - no 1 milió (no hi caben) - que es varen manifestar al Passeig de Gracia l'11 de setembre de fa dos anys, eren tots independentistes, i aixó no era aixi, hi havia molts substrats variats, etre ells els afectats per la crisi, hipoteques, etc. I el mateix passa amb la 'V ' recent, que una cosa és manifestar-se i l'altra votar. Aquest va ser per a mi el gran error de càlcul, no de Mas, sinó de ANC, Omnium i Junqueras.
No han tingut en compte que molts dels que no varen anar a la manifestació de l'11 de setempre, o a la V, no votaràn o no votaràn si,si, tant si s'haguès cel·lebrat la consulta, com el paripé que es farà el dia 9 de Novembre. I és que aquí, uns quants, ens estàn arrossegant a tots i no sé si aixo és gaire democràtic, tant que s'en vanten i proclamen.  Només comptes si estàs amb ells, sinó, si discrepes o dubtes, ja ets un traidor, un unionista o quelcom pitjor, i això tampoc és gens democràtic.
Comparteix:  

Comentaris

 1. I l'altre error és pensar que tant l'un com l'altre jugan net.
  Mas odia a Junqueras des del mateix instant que es va aliar amb sociolistos i biocomunistas de butxaca i li va fotre el tron. I Junqueras odia a Mas per veure-li un tipus de "dretes" i grimpa de Pujol.
  Per això juguen brut.
  Mai, mai això anava a arribar a bon port. Em recorda el que em deia la meva mare quan la guerra civil, que per ells mateixos Poum, CNT, CGT, PC i republicans van perdre la guerra, mentre la CEDA es va aliar amb paco i van anar a una.
  D'altra banda preval mes en tots dos les ganes del poder i el manar que d'arribar a un acord unitari afluixant cadascun en certes qüestions.
  Ambicionen el poder, no l'amor al pais.
  Sobre Omnium i ANC no vull opinar. Ambdues diuen que no estan subvencionades, però això serà aquest any, perquè en el 12 Omniún va rebre i així consta 1.400.000 € de les arques de la Generalitat, diners que ens agradi o no s'ha tret d'altres prestacions socials, com les ajudes a dependències.
  Salut.

  ResponElimina
 2. No es poden veure l'un a l'altre i l'altre a l'un, i emmig ACN i Omnium - subvencionats - i cadascu serveix i treballa només per als seus interessos personals. Aqui hi ha molt miserable de poca volada que ha muntat tot aquest enrenou, sense pensar ni per un moment en la Patria ni el els ciutadans, i aquest és un altre i greu problema que ens afecta a tots.

  ResponElimina
 3. Lo curioso es que Omnium ya parece que manda en Cataluña y a esos si que no los ha votado ni dios.

  ResponElimina
 4. Más que Omnium, la ANC de Forcadell, se lo decia a Júlia en un comentario esta mañana, la imagen de Forcadell de 'El Periódico' me da miedo, y a esta señora tampoco la ha votado nadie.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada