ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 14 de novembre de 2014

MONAGO: ÉS ES COLMO!

Monago que està pel si, si! -

"El ministro de Industria y presidente del PP en Canarias, José Manuel Soria, ha marcado una cierta distancia con la justificación del presidente extremeño, José Antonio Monago, sobre sus viajes a las islas. Mientras que Monago asegura que realizó tareas relativas con el Senado, aunque ha admitido también actos de partido, Soria ha enfatizado que los intereses de los ciudadanos insulares la hacen "de manera singular" los senadores canarios. "Cuestión distinta es que en actos del PP hayan participado muchos dirigentes del PP nacional", ha matizado el ministro."

País que diria Forges; en un país seriós i democràtic aquest senyor ja hauria dimitit o l'haurien fet dimitir, més no ho farà, en el fons en aquest país la bragueta sandunguera complau i no escandalitza, recordeu sinó: és que és es colmo (*). Ah! quin país més modern, democràtic i avançat tenim per veí, tot un exemple a seguir, i cert és que ho fem, peró voldria recordar que: la nostra és més guapa.

*  *  *

(*) Com quan uns altres, en viatge oficial, acabaren la festa al famós Rasputín moscovita, carregaren la festa als pressuposts públics i encara mostraren el seu complex de superioritat en el Parlament de les Illes Balears. En aquests casos, no queda més remei que dir les coses pel seu nom: "anau de putes amb els doblers del poble... És es colmo ". Ja que no es pot fer una befa més gran al poble que t'ha votat que gastar els seus doblers anant de putes. Dir això així, és políticament incorrecte? I fer-ho, què és? - Balears
« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. Este ser es un payaso.
  Tal como suena

  ResponElimina
 2. Un silencio, algunas veces es necesario.Hay gente que se siente imprescindible.

  ResponElimina
 3. Avui, per casualitat, l'he vist com a protagonista a la 13 amb contertulians que li han fet una hagiografia completa. Des d'aquesta tele ja té el camí lliure per a presentar-se com a substitut de Rajoy. Suposo que, per humilitat, no es presentarà.
  Quins temps! Quins costums! Quins països!

  ResponElimina