<strong>L'ASTUT GRUMET, EL PEIX I EL COVE</strong> - BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
-
.
<strong>L'ASTUT GRUMET, EL PEIX I EL COVE</strong>

L'ASTUT GRUMET, EL PEIX I EL COVE

Share This

'Vol que Catalunya esdevingui un estat independent?'. Aquesta és la pregunta sobre la independència que ha formulat el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) en la darrera enquesta de l'any. I n'ha sortit un resultat inèdit: el no ha estat l'opció majoritària, amb un 45,3% de suport, i ha superat per poc els partidaris del sí, un 44,5%. Els indecisos són un 7,5% i la gent que no ha contestat la pregunta, un 2,8%. El sondatge es va fer per via telefònica a una mostra de 1.100 enquestats, entre el 9 i el 13 de desembre, una setmana després de les conferència de Mas i de Junqueras, i en plena discòrdia entre l'un i l'altre sobre les plebiscitàries. A l'enquesta de l'octubre, feta amb la pregunta del 9-N, el sí-sí obtenia un 49,4% de suport. Mentre que l'oposició a la independència era d'un 42,5%.

Tot continúa segons el pla previst per Artur Mas, el seu autèntic full de ruta, que consisteix en desactivar ERC (pràcticament ja ho ha aconseguit) i marejar la perdiu deixant que passi el temps i es rebaixi el soufflé independentista; ja tenim les primeres dissenssions a l'ANC, i algun que altre gest de complicitat del Govern de Madrid. Faran encara el paripé una temporadeta Mas i Rajoy, cadascú amb el seu paper de l'auca, però el peix al cove és més a prop i la independencia més lluny. Res que no estès previst des de fa temps per Mas, l'astut grumet que comanda la nau de Convergència democràctica de Catalunya.... I UNIÓ.

2 comentaris:

  1. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...listos que son estos políticos...muy listos...

    ResponElimina
  2. HOME MIQUEL!, més queb listos, serien roïns, miserables, calcul·ladors, manipuladors i altres qualificatius pitjors que em callo.

    salut

    ResponElimina

.