L'ASTUT GRUMET, EL PEIX I EL COVE


'Vol que Catalunya esdevingui un estat independent?'. Aquesta és la pregunta sobre la independència que ha formulat el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) en la darrera enquesta de l'any. I n'ha sortit un resultat inèdit: el no ha estat l'opció majoritària, amb un 45,3% de suport, i ha superat per poc els partidaris del sí, un 44,5%. Els indecisos són un 7,5% i la gent que no ha contestat la pregunta, un 2,8%. El sondatge es va fer per via telefònica a una mostra de 1.100 enquestats, entre el 9 i el 13 de desembre, una setmana després de les conferència de Mas i de Junqueras, i en plena discòrdia entre l'un i l'altre sobre les plebiscitàries. A l'enquesta de l'octubre, feta amb la pregunta del 9-N, el sí-sí obtenia un 49,4% de suport. Mentre que l'oposició a la independència era d'un 42,5%.

Tot continúa segons el pla previst per Artur Mas, el seu autèntic full de ruta, que consisteix en desactivar ERC (pràcticament ja ho ha aconseguit) i marejar la perdiu deixant que passi el temps i es rebaixi el soufflé independentista; ja tenim les primeres dissenssions a l'ANC, i algun que altre gest de complicitat del Govern de Madrid. Faran encara el paripé una temporadeta Mas i Rajoy, cadascú amb el seu paper de l'auca, però el peix al cove és més a prop i la independencia més lluny. Res que no estès previst des de fa temps per Mas, l'astut grumet que comanda la nau de Convergència democràctica de Catalunya.... I UNIÓ.
Comparteix:  

Comentaris

  1. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...listos que son estos políticos...muy listos...

    ResponElimina
  2. HOME MIQUEL!, més queb listos, serien roïns, miserables, calcul·ladors, manipuladors i altres qualificatius pitjors que em callo.

    salut

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada