BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » 27-S: EL FACTOR BUSTAMANTE

27-S: EL FACTOR BUSTAMANTE

- Francesc Puigcarbó - dissabte, 17 de gener de 2015 - 17.1.15


A la primera pedra d'avui al matí a Rac1parlaven Elisenda Roca i Manuel Cuyàs de les eleccions del llunyà i feixuc 27-S; deia Elisenda Roca que feia falta molta pedagogia per convèncer a la gent perquè votes, i aleshores és quan Cuyàs ha tret a escena el Factor Bustamante, que és convèncer de votar per la sobirania al jovent que es veu feia cua per anar a veure el triumfito a Barcelona, cua que fins i tot explicava, varen comentar a TV3, per extensa, com si és tractés d'anar a veure Justin Bieber, o alguna d'aquestes estrelles juvenils, encara que no sé jo si tant un públic om l'altre està en l'edat de votar, potser els de Bustamante si, encara que en tic dubtes.
Això ve a col·lació perquè reflexionava Cuyàs que el dia 9 de Novembre s'havia demostrat que 'érem pocs' Que varen anar a votar tots (35%) però que ja no n'hi havia més i per tant no n'hi havia prou, amb l'agreujant que no tots els qui varen votar' si, si' el 9-N, a l'hora de la veritat tornarien a votar el mateix, i s'ha deixat encara que, el 9-N va votar molta gent que en unes eleccions serioses i legals no ho podrà fer.
Així de senzill, així de simple, així de trist, ja ho vaig comentar l'endemà del 9-N, el procès sobiranista estava ja moribund, i el duet Mas-Junqueras barallant-se com dos nens al pati de l'escola, l'han acabat d'enterrar, i més encara en posposar les eleccions fins al mes de setembre.
Un més de setembre on, per cert, l'escenari polític haurà canviat molt, i on més d'un, dos i tres no sortiran a la foto, encara que no es moguin, l'immobilisme també passa factura.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

8 Comentaris :

 1. Francesc, ja saps que jo vaig bastant perdut amb tot això, i crec que a partir d'ara encara més, però jo em pregunto?, si tot plegat és un fracàs, la ciutadania passa de tot perquè veu que ja no hi ha sortida, que som pocs...

  El govern de Rajoy de què té por?, i el del PSOE igual. Per què cada cop que Catalunya fa alguna cosa, bé o malament ens amenacen? Per què la Santamaria sempre surt amb cara de nena beneita: "niños esto no se hace...Se lo diré a papá"


  No entenc res, però res!!!

  ResponElimina
 2. No em crec això del "sostre independentista"... hi ha molta gent disposada a votar sí que el 9 N no van anar a votar. Fem les eleccions i sortirem de dubtes.

  ResponElimina
 3. Coño hacia tiempo que no hablaba del tema, como ya sabes mi opinion no la repito. Como siempre la gente por un lado y los que gobiernan por otro, a sus cosas y a su bola...

  ResponElimina
 4. No és por Josep, és cerrilitat, és allò que deia Machado d'Espanya:envuelta en sus andrajos desprecia cuanto ignora. aquesta actitud va en l'adn del Pp i tambè del PSOE, això i que l'adeu de Catalunya és l'adeu del 21% del PIB, i això, és la ruïna, per Espanya

  ResponElimina
 5. Loreto, al sostre ja s'hi va arribar el 9-N, i baixarà encara una mica el 27-S, el temps ho dirà.....

  ResponElimina
 6. lo malo del asunto Daniel, es que los que gobiernan suelen ir por el lado equivocado.

  ResponElimina
 7. D'acord:"Campos de Castilla, segundo libro de poemas de Antonio Machado en el que el autor ofrecerá una visión del paisaje castellano y adoptará una actitud crítica denunciando el atraso y la pobreza de Castilla y mostrando los males de España. Observad esta visión crítica en el poema "A orillas del Duero":

  Si és així, Loreto té raó. El 9N no és el sostre, si ho fos, a Madrid li donaria igual perquè Catalunya no guanyaria en cap votació, no creus?

  ResponElimina
 8. A Madrid no entenen res, i tornant a la por que tu comentaves, no hi ha res més poruc que la ignorància. Tu Pensa Josep, DELS 7 MILIONS QUE SOM, com a molt dos o dos i mig som d'aqui, la resta de fora, no cal fer gaires números mes, i d'aqui molts, molts més del que sembla no estàn pel si, si. I menys encara quan hi hagi unes elecciones de veritat no un paripé com el del 9-N

  ResponElimina