BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » CIUTAT MORTA (el fragment censurat)

CIUTAT MORTA (el fragment censurat)

- Francesc Puigcarbó - diumenge, 18 de gener de 2015 - 18.1.15


Encara que parcialment censurat, TV3 va difondre ahir el calvari de diversos joves als quals es va empresonar acusats de deixar greument ferit un agent de la Guàrdia Urbana durant el desallotjament d'una casa okupa al febrer de 2006. Se'ls va condemnar en base a una versió oficial -que havien llançat una pedra des del carrer- que va quedar a poc a poc desmuntada, més si cap en el cas d'una de les sentenciades, Patricia Heras, que ni tan sols havien estat all Ja vaig comentar que nno anava a poder veure-ho, el vídeo que acompanya aquest escrit és segons el diario.es la part censurada.
Mala consciència ha de tenir més d'un de la Policia Municipal davant la tossuderia en evitar la difuasió d'aquest reportatge de denúncia, d'uns fets que no és la primera ni l'última vegada que succeeixen en què està implicada la Policia Municipal o els Mossos, recordeu el cas d'aquella senyora que es va treure un ull ella mateixa per poder acusar els mossos d'tirar-li una pilota de goma.  

SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

  1. Jo avui també he escrit sobre la qüestió, a veure què et sembla.
    http://mildimonis.blogspot.com.es/2015/01/ciutat-morta-i-la-mort-dun-canal-de.html?showComment=1421601124344#c5409670375834821558

    ResponElimina
  2. acabo de deixarte un comentari ara mateix,Lluís

    ResponElimina