BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » EL JUTGE ANDREU I LA XOCOLATA DEL LLORO

EL JUTGE ANDREU I LA XOCOLATA DEL LLORO

- Francesc Puigcarbó - dijous, 29 de gener de 2015 - 29.1.15

El jutge Andreu ha imputat als 78 titulars de les targetes 'B' de Caja Madrid i Bankia, o dit d'una altra manera, el jutge Andreu ha imputat a la xocolta del lloro, així, el gros de l'estafa, tots els credits concedits i prorrogats ad infinitum PER BANKIA que no es tornaran mai i en els qui n'hi ha de tots els colors polítics pasaran a l'oblit i els acabarem pagant els contribuients, l'erari PÙBLIC QUE NO PÙBIC, vaja. Vergonya! han trobat el jutge adequat després de petarse al canari Silva per maquillar la gran estafa de Bankia, la grossa i no precisament de Nadal sinó del dia dels innocents, QUE SOM NOSALTRES, ELS PAGANOS. Però potser obliden que el pitjor precisament, és la venjança dels innocents, és de llarg la més irada, la dels que no tenen res a perdre quan aquests cràpules els hi han robat tot, i aquesta venjança és cada vegada més a prop. Passaran cosses.... s'ha d'aturar i acabar amb aquesta impunitat.

Nomès un petit apunt: Blesa sap de Banca el que vosaltres o jo, o sia res, i va de lliure encara, i lliure seguirà amb la seva bonica indemnització que es va auto adjudicar de 2,7 milions d'euros de res.  Per que si algun  encara té algun dubte, aquests 77 més 1 angelets se n'aniran impòluts, 'de rositas'...
SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

  1. ...QUINA RAO,LO QUE S'AMAGA,DEU SER DIGNA DELS CORLEONE.

    ResponElimina
  2. els Corleone eren uns xitxarel·los al costat d'aquests Oliva, i tenia una certa dignitat i regles del joc, que aquests ni aixó.

    ResponElimina
  3. Chico¡¡¡ no te lo tomes como nada personal...sólo son negocios...

    ResponElimina