www.paulcraigroberts.org - L'exsubsecretari del Tresor dels EUA, Paul Craig Roberts, assegura que l'atac terrorista contra la seu de 'Charlie Hebdo' a París va ser una operació de bandera falsa "dissenyada per apuntalar l'estat vassall de França davant Washington".
"Els sospitosos poden ser tant culpables com bocs expiatoris. Només cal recordar tots els complots terroristes creats per l'FBI que van servir per fer l'amenaça terrorista real per als nord-americans", va escriure Roberts en un article publicat al seu lloc web.

El politòleg va afirmar que les agències nord-americanes han planejat les operacions de falsa bandera a Europa per crear odi contra els musulmans i reforçar l'esfera d'influència de Washington als països europeus.

"La policia va trobar el carnet d'identitat de Said Kouachi en l'escena del tiroteig [prop de la seu de 'Charlie Hebdo']. Els sona familiar? Recordeu que les autoritats van afirmar haver trobat el passaport intacte d'un dels presumptes segrestadors de l'11-S entre les ruïnes de les torres bessones. Quan les autoritats descobreixen que els pobles occidentals estúpids es creuren qualsevol mentida transparent, recórren a la mentida una i altra vegada ", va dir Roberts.

L'anunci de la Policia de la troballa del carnet clarament apunta que "l'atac contra 'Charlie Hebdo' va ser un treball intern i que les persones identificades per la NSA com hostils a les guerres occidentals contra els musulmans seran incriminades per un treball intern dissenyat per tornar a França sota el polze de Washington ", va dir el politòleg.

Així mateix, Roberts va dir que l'economia francesa està patint per les sancions imposades per Washington contra Rússia. "Les drassanes es veuen afectades en no poder lliurar les comandes als russos a causa de la condició de vassallatge de França davant Washington", va explicar i va afegir que "altres aspectes de l'economia francesa estan sent impactats negativament per les sancions que Washington va obligar als seus estats titelles de l'OTAN a aplicar contra Rússia".