Gràcies a que ens va informar la Vicepresidenta del Govern Espanyol, sabem que la culpa dels retards en sanitat, que hagis de dur a l'hospital alguns dels medicaments que tens a casa en cas d'ingrés perquè allí no en tenen, o augmenta el nombre d'alumnes per classe per falta de professors, la culpa és de Juan Carlos Monedero. Ho va dir divendres la vicepresidenta, clar i castellà: «Si tots els espanyols fessin el que fa el senyor Monedero, a veure com pagaríem els serveis públics, la sanitat o l'edu­cació». I és va quedar tan ample

La senyora vicepresidenta es podia haver referit a la de­fraudació de Luis Bárcenas, de la qual es deriva el cobrament de sobresous al PP o el pagament amb diner negre de la reforma de la seu del partit, als amables i gentils gestors de Bankia i les seves tarjetes Black, o al Narciset de Catalunya Caixa i altres exemplars banquers, o fins i tot als patriotes espanyols que aparèixen a la llista Falciani, però no!, en la seva obsessió per Podemos, només va parlar de Monedero. Un Monedero que es va deixar de tributar 435 mil euros de res i que ja ha reguaritzat la seva situació, però que en no ser immediatament expulsat o apartat de la seva fomació política palesa que Podemos és com els altres, casta, amb cua, però casta, encara que sigui indignada i poc s'en pot esperar. 
Potser d'ací la obssessió de PP i PSoE vers aquesta formació política que tanta basarda els hi provoca, uns, els del Pp, que com la canalla, s'amaguen en un racó de la pared dient 'casa' i negant'ho tot es pensent que estàn salvats, o és fan l'invisible com el personatge masculi d'Enredo, i a més s'ho creuen. I l'altre, el PSoE, amb el seu líder Pedro Sánchez, que aquest cap de setmana ha fet en unes declaracions l'acudit d l'any al declarar aquest diumenge que està "convençut que el partit socialista serà la primera força aquest maig" ja que "amb la dreta la crisi passarà, però no hi haurà recuperació justa", mentre per Andalusia li estan fent el llit els seus. Que fàcil li estan posant uns i altres a Podemos.