S.O.S. TRBIDIA l'anar a l'HTML per escriure un comentari al bloc apareix aquest codi per defecte cada vegada que començo l'entrada:Div dir= ltr style= text align left trbidi= on

</ div>

Quan intento simplement eliminar-lo, encara quel'esborri el grabar l'entrada torna a aparèixer. He llegit en alguns llocs de blocs indis que per eliminar-lo de forma manuales pot fer  mitjançant el treball amb Dreamweaver, però em sembla que aquest no és realment pràctic. No se si es tracte d'un virus,o d'algun tipus de publicitat subliminal, però m'ha sorprés, i tafanejant per la xarxa he vist que hi ha més casos com el meu, cap en castellà pero. El text s'esborra tot sol despres de publicar l'escrit, per això ara l'he enganxat directe i més gran en negreta a veure si es queda fixe, la clau es Trbidi.

M'agradaria saber més sobre aquest atribut trbidi. Si és una cosa normal dels de blogger o alguna cosa que he de eliminar del meu Blog. I si és el segon cas, si us plau que algu que hi entengui m'ajudi amb la solució.
Comparteix:  

Comentaris

 1. ¿¿?? no et puc ajudar..aixó del llenguatje d´aquesta eina em porta de cul .
  Ho sento

  ResponElimina
 2. Francesc, no puc ajudar-te perquè no sé fer-ho, però he trobat això en un fòrum d'ajuda: "Pots desactivar fàcilment, vas al teu panell blogger, configuració i finalment vas al final de la pàgina i deshabilitas la transliteració".

  Jo quan tinc algun problema vaig a aquesta pàgina de Blogger: https://productforums.google.com/forum/#!forum/blogger-es

  Molte sort!

  ResponElimina
 3. jo més o menys o controlo Miquel, però això és nou, i es podria tractar d'algun tipus de publicitat subliminal.

  ResponElimina
 4. gracies Josep, lo de desactivar ja ho he provat, miraré la página que em dius.

  SALUT

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada