¿Y?Caldrà visionar amb atenció el Salvados de Jordi Évole del proper diumenge amb el ministre de les hosties (i no precisament de missa) espanyol, el Sr. Fernandez Diaz. No hi busqueu en ell intel·ligencia, honestedad ni res d'aixó, no hi és, nomès és un lacai del Govern, com el gos que serveix fidelment l'amo sense fer-se preguntes. 
En un país democràtic que tinguès un Govern democràtic, nomès per aquest ¿Y? del Ministre en ser preguntat sobre si demanaria perdó a Trias per la fal·lacia que els lacais inferiors del seu ministeri varen vomitar grollerament sobre que tenia diners a Suïssa, el ministra xulesc hauria de ser cessat d'immediat, en contestar a Évole amb un inquietant ¿Y?. No hace falta decir nada más señoria. 


Comparteix:  

Comentaris

 1. NOMES EL SRO.FERNANDEZ DIAZ,TE QUE DIMITIR?...AQUEST GOBERN ES FILL DEL FUNCIONARIAT FRANQUISTA,I D'AQUESTA MENA DE PERSONAL ES POT DEMANAR QUELCOM MES QUE UN ¿Y?.

  ResponElimina
 2. No et preocupis Oliva, que ja els dimitirà a les properes eleccions el de la cua. Encara que no se si serà pitjor el remei que la MALALTIA.

  ResponElimina
 3. En Fernández és un feixista conegut de fa molts anys, i l'entrevista no m'ha dit res de nou. Tan sols l'horror de veure quin nivell mental i de sensibilitat tenen els polítics que suportem. Les trifulques d'en Fernández i en Trias no m'interessen gaire, perquè són problemes interns entre amics i companys de classe social.
  Per fortuna, tota aquesta gentussa fan molta olor de cadàver polític, perquè aviat no tindran cap càrrec públic ni l'un ni l'altre. I quan siguin ciutadans "normals" no tindrem cap motiu per preocupar-nos de les seves idees llastimoses.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada