No té cap importància el que pugui dir, atès qui parla és ningú, un ningú que - afortunadament - mai serà alcalde de Barcelona - tremolo nomès de pensar-ho - Aquest ens peculiar amorf i consuetudinari, etern aspirant a alcalde de Barcelona,  té un cert pintoresquisme rupestre de la dreta pija de l'eixample que fins i tot l'arriba a fer entranyable. 

Avui l'han entrevistat als mitjans: (s'han de tenir ganes tambè): 
Una periodista li ha posat en safata. Al preguntar-li què pensava del fet que C’s ha hagut d’expulsar 58 dels seus candidats des que ha començat la campanya electoral, l’alcaldable del PP ha dit que “aquestes coses passen quan s’improvisa un projecte i s’afegeixen exsocialistes, exmembres del PP o persones que provenen de grups extremistes”. Fernández ha explicat que “a casa meva ha arribat publicitat amb la foto d’Albert Rivera on no apareix cap proposta concreta sobre res. Si es canviés la foto, podria ser d’Ada Colau o de qualsevol altre. Ni apareix la paraula Barcelona”. I la candidata Mejías? “Però si no apareix ni al díptic!”.Fernández ha ironitzat sobre com pot quedar el paisatge després de la batalla: “Si a les dotze del migdia, la participació supera en un 6-7% l’anterior, algú s’espantarà” (ha dit referint-se a l’actual alcalde). Per ell, un “ensurt”, que seria una possible victòria de Colau, “convertiria el consistori en un parc temàtic. M’imagino Pisarello o Gala Pin governant…”. El candidat del Partit Popular ha dit que ell ja té la seva porra feta, però que en tres dies encara poden passar moltes coses: “Hi ha gent que encara no sap que votarà Alberto Fernández”.
I ves per on, en això té raó l'Alberto, el Consistori Barceloní pot acabar en un Parc temàtic per la diversitat de semovents bípedes que l'acabaran conformant, compte amb Batman Colau, que sel's pot colar i fer-els-hi un gol per l'escaire, però això no ho enten l'Alberto, i això que és el germà llest de la familia, o almenys el menys beneit, que l'altre el tenen de Ministre als Madriles. Gran familia aquesta la dels Fernández Díaz, hi ha que veure quan han aportat al país ambdós germans, enveja us hauria de fer a molts que us considereu tan catalans i no heu aportat ni la meitat de la meitat al país a nivell familiar.