El paisatge al bosc de Can Deu mai més serà el mateix després de la ventada del desembre, ara, és diferent, des de Sant Julià es por veure Castellar, un lloc Sant Julià d'Altura on avui hi havia centenars de papallones blanques esvalotades, que nervioses anàven de flor en flor, mentre, la colza ha perdut la flor i el blat grogueja. 


sincerament, no se si és ordi o civada, blat no és
Feia anys que no veia tantes papallones, potser des que en tenia deu a l'Estany en un turó on n'hi havia moltes i de tots colors, que les d'avui eren blanques. Vol dir que la natura segueix el seu curs com ho ha fet sempre i el cicle de la vida es renova cada primavera. 


aqui hi havia moltes papallones que com sempre he estat incapaç de captar. N'hi ha 6 a la foto
Que el paisatge canvíi és normal, ja ho té la natura que no és capaç de controlar-se ella mateixa, o prou la descontrolem nosaltres. El camí pel que paso al costat del golf no hi era abans, és un paisatge diferent, golf i camí l'hem canviat nosaltres, no sempre encertats en les nostres intervencions en la natura. Però ella va fent, aliena a nosaltres i es venja de les nostres malifetes,  obsequiant-nos com avui amb un dia radiant com el d'aquest matí que m'he comprat avui a primera hora.



... I ja de tornada,  un ofici ben antic.