UNA ALTRA MENA DE BESTIAR


Ets intel·ligent, lùcid, honest, responsable, seriós, sense cap afany de manar ni manyuclar? en cas de ser la resposta (encara que falsa) afirmativa, ho sento! no pots dedicar-te a la política municipal ni menys encara a la general; això està reservat a una altra mena de bestiar que tot i ser inclasificable per la varietat folclòrica, està abastament definit i classificat. I ara, amb les properes municipals aquest bestiar ha ampliat el corral, però no us feu il·lusions, els nous mamabandùrries són calques dels vells, nomès és questió de temps i tocar poder per què siguin corruptes. 
La democracia té aquesta perversa facilitat de corrompre als adults, de la mateixa manera que l'educació de pares i mestres corromp als menors per adequar-los a ells i als polítics que els malgovernen quan siguin grans, llàstima que la majoria no creixin i siguin capaços d'arribar a adults intel·ligents, honestos, responsables i seriosos.... Si ho fan, com a molt, creixen com Creix.

Seria bo de no oblidar que la suposada regeneració política italiana, amb Mani Pulite, l'olivo. etc, va acabar amb Berlusconi de President del Govern i una preocupant dispersió del vot.
Comparteix:  

Comentaris