QUE VÉNEN ELS COMUNISTES


El ministre d'Afers Exteriors i Cooperació del Govern es`panyol d'Espanya, José Manuel García-Margallo, s'ha compadit aquest dijous dels votants de CDC que han de votar "a una llista encapçalada per un comunista, alguna cosa bastant xocant". Ho ha dit en una roda de premsa posterior a la inauguració de la Reunió d'Alt Nivell sobre Diàleg Intercultural i Interreligiós, que reuneix a Barcelona representants de les principals institucions, experts i líders religiosos de la Mediterrània.


I mira que ningú se n'havia adonat, tant net, polit i endreçat, hom sabia que era exwaterpolista, i casteller en actiu, però sota aquesta aparença de bon noi, espós exemplar, pare de dos fills i persona compromesa, i l'ùnic, o dels pocs que a Brusel·les justificava el sou treballant; deia, sota aquesta aparença hi ha quelcom terrible, Raúl Romeva és comunista, un rojo vaja! i no m'estranyaria que per acabar-ho d'adobar fos periquitu.
Sort que el prejubilat mental de Garcia Margallo, el ministre de cagabandurries exteriors que de fet és dedica més a fer d'espanta criatures de l'interior ens ha avisat. Un comunista encapçala la llista dels ximples, marededéu, ,marededéu!, si us plau que no se n'assabenti la moreneta que li donarien un disgust de mort del que es podia tornar blanca.

Parafrasejant Obelix, són ben bojos aquests espanyols!

6 Comentaris

Més recent Anterior