BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » HAVER-LI PREGUNTAT A TRESCASTRO

HAVER-LI PREGUNTAT A TRESCASTRO

- Francesc Puigcarbó - dissabte, 15 d’agost de 2015 - 15.8.15


Al Barranc de Viznar ja va situar la fossa de l'autor de Yerma l'hispanista francès Claude Couffon, una teoria que va tornar a sortir a la llum fa uns mesos, quan va aparèixer un informe policial datat en 1965 sobre la mort del poeta, que la situava a uns dos quilòmetres a la dreta de Font Gran, és a dir, aproximadament en aquesta zona.

"La placa que l'Ajuntament de Víznar (Granada) havia col·locat al Barranc de Viznar situant la fossa de Federico García Lorca i els tres afusellats al costat d'ell en aquest enclavament ha estat retirada després que romangués allí durant diversos mesos. No obstant això, l'alcalde, Joaquim Caballero (IU), assegura que desconeix qui ha pogut retirar-la i ha negat que hagi estat el propi consistori, ja que ell hauria d'haver donat l'ordre per a això, i no ho ha fet. "No sé qui l'ha tret, per descomptat jo no he donat l'ordre", ha indicat.
La decisió de situar allà una placa va ser l'anterior alcalde, Luis Antonio Pérez Sánchez (IU), que no s'ha pronunciat al respecte. Quan va admetre que ell havia estat qui havia decidit la col·locació, es va mostrar convençut que el poeta es troba en l'anomenada Fossa 2C, després que l'arqueòleg que va dirigir els tastos fa dos anys en el paratge així s'ho s'assegurés forma informal."

M'agradaria que en aquest desastre de país ineficient, d'una punyetera vegada uns i altres deixessin als morts en pau. Si no saben on són les restes de Federico, que li haguessin preguntat al falangista de la fotografia, ell ho habia de saber

JUAN LUIS TRESCASTROSHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

  1. No había visto nunca la foto del sujeto en cuestión.
    No me he perdido nada.
    La mejor honra a los que no están es respetarlos. De todas formas, tampoco entiendo el porqué se saca la placa que situa la muerte del poeta, no creo que hiciera mal a nadie, bueno, igual si que hace mal a la memoria.

    ResponElimina
  2. SUPOSO QUE ENCARA HI HA GENT a la que els molesta la placa recordant al poeta

    ResponElimina