ÚLTIMS ESCRITS
latest

diumenge, 1 de novembre de 2015

US PARLA ISIDORO: L'EMBAUCADORTot és mentida, tot és una cruel farsa, on ningu és el que sembla o vol aparentar, fins i tot soprén que aqui és sorprenguin del text d'quest video d'Isidoro l'embaucador. És igual, tots són iguals, tots els polítics s'omplen la boca de paraules, de bones paraules, d'intencions, de bones intencions, i prou, aqui comença i acaba l'espectacle de l'antiga farsa, el vell teatre del món, el vell teatre cínic de la vida. I encara aneu a votar a aquesta colla d'impresentables, de cinics, de mentiders compulsius, venedors de fum i falses promeses. 
Són pura escoria tots, del primer a l'ùltim, i el partit que representen és el de menys, són la gran vergonya de la nostra espècie mal dita humana, i nosaltres en votar no fem més que seguir-els-hi el joc i afavorir els seus miserables interessos. 
Vegeu el vídeo, millor dit, llegiu-lo amb atenció: us parla Isidoro, L'EMBAUCADOR. 


« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Hace años que el secretario personal del señor Slim ( En febrero 2015, Carlos Slim, según Forbes, cuenta con una fortuna de 77 100 millones de dólares, lo que lo ubica como el segundo hombre más rico del mundo, detrás del estadounidense Bill Gates) , o sea, el señor Isidoro, dejó de ser obrero, socialista y del partido.

    ResponElimina
  2. Nomès es espanyol, ni té partit, ni és obrer i menys encara és socialista si és que ho habia estat mai, però està forrat i va donant lliçons de democràcia a tort i a dret, ell, el pare putatiu del Gal, el senyor X

    ResponElimina