BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » BON NADAL! FELIP SIS

BON NADAL! FELIP SIS

- Francesc Puigcarbó - divendres, 25 de desembre de 2015 - 25.12.15


Com dirien al Madrid dels Austries, vigent encara, por supuestísssimo que no vaig veure el discurs de Felip sis ahir, com tampoc veia els del seu pare el caçador d'animals i conys, però ja informen abastament els diaris de les paraules de l'actual Rei de les Espanyes. Felip sis en el seu discurs,entre altres banalitats ha dit: «La imposició d'una idea només ens ha conduït a la decadència» per apel·lar tot seguit a la unitat d'Espanya i defensar els valors constitucionals en el tradicional missatge de Nadal

Segons FELIP SIS la imposició d'una idea per damunt de la voluntat dels altres espanyols, només ens ha conduït en la nostra història, a la decadència, empobriment i aïllament. És un error del passat que no hem de tornar a cometre". Tot seguit, ha llançat un missatge de tranquil·litat i confiança "en la unitat i continuïtat d'Espanya", i mireu, en això te raó, si es refereix a la idea del franquisme que vàrem patir 40 anys, o a la idea de la propia institució monàrquica, imposada i decadent, una institució obsoleta rancia i inùtil que costa diners i molts cada anys als ciutadans tot plegat per no res. En ple segle XXI a Espanya tenen encara un rei, amb la reina i el sequit com a l'edat mitjana, té raó Felip sis, la imposició de la Monarquia a Espanya per part de Francisco Franco ens ha conduït a la decadència, a la seva i a la de les seves institucions. Bon Nadal Felip sis, bon vent i barca nova, o iot, Bribón.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. Es una institución obsoleta y anacrónica.

  ResponElimina
 2. Obsoleta, anacrònica i cara: A BANDA DELS 8 MILIONS D'EUROS DECLARATS OFICIALMENT I HA LES DESPESES INDIRECTES COM EXPLIQUEN AQUI: Tampoco se sabe cuánto cuesta la Guardia Real, integrada por unos 1500 militares y que costea Defensa. Mientras tanto, el ministerio de Hacienda sostiene la flota de coches oficiales, con sus respectivos chóferes. Y Exteriores corre con la factura de los viajes oficiales. Son sólo ejemplos. Pero hay muchos otros gastos relacionados con la Corona que quedan “camuflados”: desde caballos pura sangre hasta cenas de gala, pasando por servicios de jardinería. Si equiparamos con los desembolsos declarados en otros países, y de acuerdo a diversas estimaciones realizadas en los últimos años, la Monarquía podría estar costando entre ocho y doce veces más de la partida “transparentada” en los Presupuestos Generales del Estado.


  http://www.elconfidencial.com/mundo/2014-06-03/es-tan-barata-la-monarquia-espanola_140522/


  ResponElimina
 3. VISCA LA CASPA¡¡¡,COM S'AFERRA A LA CORNA,I ELLA A ELS "VARELA DE GORRA"...

  ResponElimina