ÚLTIMS ESCRITS:
latest

EL FRACÀS D'EUROPA


Les forces frontereres turques han assassinat a 16 persones, entre elles tres nens, mentre creuaven la frontera entre Síria i Turquia en els últims quatre mesos, segons l'Observatori Sirià per als Drets Humans. Segons publica el diari britànic The Times, diverses fonts apunten que la xifra de refugiats disparats a la frontera per guàrdies turcs pot ser més gran. Forces frontereres turques estan disparant els refugiats quan escapen de la guerra civil a Síria. Setze persones, entre elles tres nens, han estat assassinades pels guàrdies turcs mentre intentaven creuar la frontera durant els últims quatre mesos, segons l'Observatori Sirià per als Drets Humans. El nombre real de persones assassinades en el seu intent de creuar la frontera turca podria ser més gran, segons assegura a The Times 'un oficial de la Policia Síria i un traficant sirià que viu a Turquia.
És el fracàs d'Europa, la mateixa Europa que es va conjurar en acabar la segona Guerra Mundial, per què mai més hi haguessin conflictes armats al seu territori. No és el primer fracàs del vell i decadent balneari, avui fa vint-i-cinc anys que va esclatar una guerra que s'hauria hagut i pogut evitar, la guerra de Bosnia, amb actes tant sagnants i terribles com la matança de Srebrnica, davant la passivitat de les forces de pau europèes, en aquest cas holandeses. Vergonya!, vergonya de tots, i aqui si que és de tots..., no nomès dels holandesos.
« PREV
NEXT »

3 comentaris

  1. si miquel, Europa, qui ha pagat 6.000 milions a Turquia perquè retengui als migrants?. Qui va permetre la matança se Srbrenica?, etc etc...

    ResponElimina