EL TROL....


El director general de la Policia, Ignacio Cosidó, considera que Podem "defensa projectes com el que ha representat ETA al nostre país". Cosidó va realitzar aquestes apreciacions durant la tertúlia del programa El Cascabel de 13 TV.

El cap dels policies ha assegurat que el partit liderat per Pablo Iglesias "suposa una amenaça per a la nostra democràcia" perquè, analitza, "en la seva doctrina política està un germen de justificació de la violència perquè es consideren els únics representants del poble". I ha enllaçat aquesta reflexió directament amb el que ha denominat "comunisme real" que "va portar a una justificació de la violència com a instrument polític".

Ignacio Cosidó també ha reblat la idea de germanor entre Podem i el Govern de Veneçuela a l'interpretar que els morats representen "un projecte d'esquerra totalitària les conseqüències qualsevol ciutadans les pot veure amb el que està passant aquests dies a Veneçuela". I ha passat a enumerar: "Un empobriment màxim de la societat i una retallada brutal de les llibertats en un país. Amb uns autèntics presos polítics". Després ha rematat que "ni tan sols els representants de Podem aquí al Parlament espanyol tenen la decència de demanar que siguin alliberats. Aquestes són les conseqüències a què ens porten aquesta esquerra totalitària".

I a hores d'ara aquest senyor director general encara no ha estat cessat, com hauria de ser-ho en un país seriòs i per un Govern seriós..... Aqui ho expliquen.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Un servidor del Estado debe callar y obedecer lo que mandan las urnas.
  Flaco servicio presta.
  Y eso que yo no voto al Sr Iglesias, otra cosa es el Errejón, que se me da, es mucho más profundo que el acusador de la prensa cuando no le conviene, y que la que lleva al bebé a las cámaras de la tele.

  ResponElimina
  Respostes
  1. a mi Errejón tambè m'agrada. Quan al pájaru aquest del Cosidó, més que un servidor és un lacai.

   Elimina
 2. "CON ETA VIVIAMOS MEJOR"...QUIN "PANORAMA",I QUINA POR A LA DEMOCRACIA¡¡¡.

  ResponElimina
 3. Oliva, aquesta mena de bestiar deambula per Madrid i aquesta 13 tele, i n'hi ha uns quants més, a banda d'aquest subproducte.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada