DANYS MORALS


Un consumidor d'Illinois ha posat una demanda contra la companyia Starbucks per la poca quantitat de cafè que serveixen, perquè la seva beguda de mida 'venti', no va arribar ni a 420 mil·lilitres, quan ha de ser de 600 mil·lilitres. Segons els documents aportats al jutge, que ha admès la demanda, "la major part del vas estava ple de trossos de gel", informa 'New York Post'. El client exigeix ​​una compensació de cinc milions de dòlars per danys morals.
Ja sé que aquestes coses nomès passen als Estats Units, i de fet, el que més em sorprén és que un jutge admeti a tràmit una denuncia com aquesta. Ai senyor! si aquí ens hi possesim en això de les mesures dels envasos, o amb el que falsament prometen els anuncis, o sense anar més lluny, diria que tots els espanyols podriem i de fet, hauriem de demandar als representants polítics dels quatre principals partits, per havernos causat danys morals seriosos en no haver estat capaços de crear un Govern en quatre mesos i abocar-nos al Juny a unes altres eleccions. No se jo si aquí un jutge admetría aquesta demanda a tràmit, ves que no si sumés ell tambè..
Comparteix:  

Comentaris

  1. Sempre he pensat que els danys morals haurien de tenir compensacions morals, però sembla que és més fàcil pagar amb bitllets.

    ResponElimina
  2. Amb dòlars o euros de compensació, els dany són menys danys i menys morals.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada