Fernández Díaz lamenta que ningú condemni la filtració "delictiva mafiosa". El ministre de l'Interior en funcions i candidat del PPC per Barcelona, ​​Jorge Fernández Díaz. (EFE) "Qui us havia de dir que la campanya acabaria així d'interessant?", Ha fet broma amb els periodistes. El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha lamentat aquest dijous que "ningú, ningú, ningú ha condemnat aquesta actuació delictiva mafiosa que el que pretén és fer mal a un partit polític ia un candidat en un moment especialment triat per a això" . Així ho ha manifestat aquest dijous en declaracions als mitjans abans de visitar una panificadora situada al polígon industrial Cuyàs, en Montcada i Reixac (Barcelona).
Fernández Díaz ha assegurat que, al seu parer, el fet que s'hagin filtrat unes gravacions en què pot escoltar com tracta presumptament d'aconseguir dades per incriminar polítics independentistes, no és un delicte qualsevol, sinó amb finalitat política. "Fer un enregistrament fa dos anys per fer-la pública i difondre per fascicles en els últims dies d'una campanya electoral és una cosa que pertany al gènere més negre de la política".

Quanta raó té l'hipócrita i miserable Ministre, ell és el gènere més negre i brut de la política, ell el missaire cristià, la gran vergonya eterna de la política, miserable, roí, mesquí, que no ho veu que l'han traït les seves propies rates, les de la seva claveguera, vagi-se'n, plegui, per dignitat no ja seva que no en té, si no la nostra, perquè sap Sr.Ministre, l'indigne, el mafiós, és vosté, vosté i vosté. Té la sort de no viure en un Estat democràtic i per tant no dimitirà ni serà cessat, però políticament està acabat i com a persona Sr.Ministre, és pura brossa, no reciclable, contaminaria igualment.