El dia 25 de març de 2016. els Stones varen actuar a l'Havana per primer cop dins la seva gira sudamericana, Aquesta va ser la primera vegada que una banda de rock va tocar en directe a Cuba. Diuen  que hi havia un milió de cubans a veure'ls - pot ser -. Els Stones és més que un a banda de rock o rhythm and blues, els Stones són 'La gran banda', única i irrepetible, per sobre de tots els altres. Si hagués de destacar cançons dels Beatles en podria posar 20 o més, mentre que dels Stones com a molt parlariem de deu o dotze, pero que valen per mil de les altres. Més que grans, els Stones es veuen vells, sobretot Keith Richards i Charlie Watts, el batería que sempre sembla que estigui absent de tot, en una altra dimensió. 
Diuen en una de les seves cançons,'its only rock and roll', però els Stones són molt més, són pur i autèntic rhythm and blues.


.

Manolo Vazquez Montalban va escriure:'Y dios entró en la Habana' a ran de la visita del Papa Joan Pau II a l'illa de Fidel, i ara es podria escriure que 'I els Stones van entrar a l'Havana', el 25 de març de 2016.

I per a nostàlgics, un Satisfaction del 1965 al show de Ed Sullivan, a la tele dels IUESEI....