EL BALL DEL FANALET


No se massa qui és Juan Soto Ivars, es veu que es periodista i fins i tot escriptor. i per damunt de tot un idiota ignorant de la realitat, per què no ha entès res de la cosa aquesta dels fanalets, que de fet el circ mediàtic que esmenta en el seu penòs article l'han organtzat els de C's el Pp de Catalunya que s'apunya a un bombardeiu, i quatre pixatintes com Juan Soto, que han descobert a toro passat el que aquí tothom sabia, que el problema dels fanalets consistía en que l'únic problema el tenien i veien gent com Juan Soto i altres il·lustres ignorants ibérics, malaltissament obsessionats amb Catalunya i el procés. Que a Vic era aquest el quart any en que hi havia els fanalets de la discordia discordant i que l'ùnic que han aconseguit és que l'ANC que pretenia treure's del damunt 500 fanalets que els hi havien sobrat, n'hagi venut 2.000. Burrus, o Burros que no sus enterais de na, de na! que desprecieu quant ignoreu que és molt, i els nens de Catalunya lluny de deixar-se adoctrinar (d'axió s'en cuiten tele 5 i la playstation) varen anar a la cavalcada amb la il·lusio de sempre malgrat l'engany de la farsa aquesta dels tres mags, com cada any, com han fet i faran sempre, una farsa que sent la nit màgica i tota l'enderga icónica cristiana que volgueu, no és més que una mentida, com mentida es tot el circ mediàtic que per quatre fanalets han muntat C's, el PPc que s'apunta a tot, i uns quants pseudo periodistes desinformats de la real villa y corte. Repeteixo, Burrus, o burros, que no sus enterais de na, de na, de na i que l'ùnic que habeu aconseguit és que els cagabandurries tocapilotes de l'ANC hagin venut més fanalets. Cagati lorito amb el ball del fanalet.
Ah! no se si TV3 'la seva' els va amagar, pero em va costar veure fanalets en la casposa transmisió, i el que em va preocupar és el rei blanc, el vaig veure molt perjudicat, i la feina que va tenir per pujar les escales de l'ajuntament on l'esperaba l'alcaldessa, els ros i sobretot el negre que era negre de veritat ho varen fer atlèticament - sobretot el negre -, ai senyor!, és la fi de la raça aria. Black power!
Comparteix:  

Comentaris

 1. No gastes energías ¡¡¡¡A nadie harás cambiar de opinión, de verdad.
  No gastes energías.
  Cuidat que avui fot un fred que pela, y a SBLL segur que més que a Barna.
  Salut

  ResponElimina
 2. -1º El dia més fred fins avui.

  M'enprenya d'aquests comentaristes com ho manipulen tot mentre denuncien la manipulació dels altres, i la mainada passa dels uns imdelos altres i està pel que ha d'estar que és la cavalcada dels Reis.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada