Les coses són  com  són  i no com voldrien que fossim o creiem que éren. Ho discutia aujord d'hui amb els meus tres gendres com s'escau i pertoca en la sobretaula del dia de la mona i davant de la setmana tràgica del Barça, Juve & Madrid. Vaig patir molt amb el dream team, Maradona a can Barça com Cruifjj va ser un fiasco, un bluff com Ibrahimovic que va passar sense pena ni gloria, o Laudrup que era un 10% d'Iniesta o Xavi, Zubizarreta era l'home estàtic a la porteria i Bakero era la marxa enrere, no va arribar a entendre mai que la pilota podia anar endavant. 
Koeman era un armari empotrat que com Zubizarreta no podría jugar a dia d'avui a cap equip de primera divisió, i que ha passat a la història per fer-li  un gol en una final de xampions a un equip de segona B com era aquella Sampdoria. I no parlem ja del Busquets porter, Korneiev o Romerito, llegat del barrut holandés, l'altre fiasco a qui fins i tot volen posar el seu nom a un estadi a can Barça.
Fixeu-vos que els tres fitxatges més cars de la història del futbol: Pogbà, Bale i CR7 han estat un fiasco, menys CR7 que almenys no ha perdut el gol, que és l'únic que li queda, però que fa ja dos anys que no és ni l'ombra del que mai va arribar a ser, mentre Isco és suplent i la resta s'arrossega pels camps de futbol.
Curiosament, l'entrenador no té cap importància, depén només de si és capaç de gestionar correctament el vestidor - vegis Zine exin Zidane -. o dit d'un altra manera, ja que plega l'entrenador bipolar del Barça bipolar actual, l'entrenador de porters ja em val com a subtitut, sempre i quan Lionel Messi hi doni el seu vist i plau, perquè en el fons estic parlant d'aixó.
I és que el fúmbol es asín, com diria l'impresentable d'Angel Maria Villar, ranci i etern president de la Federació Espanyola de fúmbol, atès l'home és incapaç de dir 'fútbol'. Deien els qui el coneixen que Cruifjj parlava l'holandés igual de malament que el castellà, potser perquè, el que és curt és curt i a Johann li passaba com a Schuster o Messi, que la seva intel·ligència començava o acabava als peus, i fora d'aquest entorn, no sap, no contesta ni se l'¡espera.