BOIG MINISTERI DE DEFENSA

Avis al personal, aquesta noticia no és un fake ni tampoc de elmundotoday, la porta avui el confidencial, i encara que sigui una collonada, és certa, encara que tractant-se de Defensa i els militars, estem tractant d'una collonada amb soldadets de joguina, dels de pata, peta, pìta, pota... pilota. Recordeu que no fa gaire uns soldats en maniobres es varen perdre a l'Empordà i varen trucar al 112.


Defensa construirá en Albacete otro poblado musulmán (con su mezquita) La tramitación se ha llevado a cabo con carácter de urgencia y los escenarios para el adiestramiento militar deberían estar listos antes de cinco meses. La rèplica d'un poblat musulmà, amb la seva corresponent mesquita, serà el nou escenari en el qual les tropes espanyoles podran entrenar-se per les missions a l'estranger. El Centre Nacional d'Ensinistrament (SOPEU) té previst gastar-se una mica més de 400.000 euros en ampliar la zona d'instrucció de Chinchilla (Albacete), un projecte pel qual Units Podem ha preguntat aquesta setmana al Congrés dels Diputats al considerar-lo "una provocació xenòfoba ".
El ministeri de Defensa va publicar el passat 21 de juliol al BOE la licitació de les obres, donant una setmana de termini a les empreses interessades en emprendre-les. La tramitació s'ha dut a terme amb caràcter d'urgència i els escenaris per a l'ensinistrament militar haurien d'estar llestos abans de cinc mesos. El poblat serà similar als ja existents a les províncies de Toledo, Saragossa o Almeria, on s'efectuen els entrenaments per a missions a l'estranger com les de l'Afganistan o el Líban.
El centre de Chinchilla compta també amb un centre de tir i un camp de maniobres, a més d'una àrea habilitada per a la pràctica de tir i una altra per caiguda de projectils. La construcció d'aquest tipus de zones d'entrenament per aclimatar als soldats abans d'enviar-los de missió és una pràctica habitual en la majoria dels exèrcits moderns. Des de Units Podem, però, qüestionen que els soldats practiquin en entorns que simulen àrees civils de països musulmans. Aprofito per desmentir que a Santa Maria de l'Escorpí, estiguin construint els del Defensa un poblet català, amb pallers, i fins i tot un campanar.

A boja academia de policia hi havia una escena on els aspirants s'entrenaven en un simulacre d'habitacles, clar que a banda de ser una pel·lícula, eren més seriosos, bastants més seriosos que els de la fotografia. Podriem parlar doncs, del Boig Ministeri de Defensa, amb la meva admirada e idolatrada María de los Dolores de Cospedal al davant, la muhé que me pone cantiá.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Ben guapa que és la ministra espanyola.

  ResponElimina
 2. Guapa en diferit com la liquidació de Bárcenas.

  ResponElimina
 3. Hauria que escoltar-lis si cualsevol país árab construis un poble europeu amb esglèsia per entrenar las sevas tropas.

  ¿ S´han begut definitivamente l´enteniment ?.

  Son una colla de ximples amb cartera ministerial.

  Salut.

  ResponElimina
 4. oi tant ximples que són, i ni se n'adonen.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada