ESPANYA AL NIVELL DE L'IRAN


Espanya se situa al nivell de l'Iran en independència judicial, segons un estudi del Fòrum Econòmic Mundial. D'un total de 148 Estats analitzats, l'espanyol ocupa el lloc 72. Just darrere hi ha la república islàmica persa i Indonèsia. Espanya obté un escàs 3,7 de nota.
Els països amb una justícia més independent del poder executiu són Nova Zelanda (6,7), Finlàndia (6,6), Irlanda (6,4), Hong Kong (6,3), Noruega (6,3) i el Regne Unit (6,2).
Espanya, en canvi, queda per sota de Botswana, Malàisia i Aràbia Saudita. Just per sobre seu es situen Zàmbia (3,7), Itàlia (3,7) i Lituània (3,7), que també queden mal posicionades en el rànquing, titulat Executive Opinion Survey. L'estudi ha valorat la independència judicial dels governs, els ciutadans i les empreses.
Davant d'aquestes dades inqüestionables poc es pot vanagloriar Rajoy de la seva gestió, tot i que el consideri el contrari a l'estudi, i afirmi fins i tot que en aquest país hi ha separació de poders. Ai senyor! si Montesquieu aixequés el cap.
Comparteix:  

Comentaris

 1. I a qui cony l'importa això en aquest país, fora d'uns quants toca collons!!!

  Putin, Erdogan, Rajoy, Trump...

  ResponElimina
 2. A mi no m'importa, potser per que ja ho sé, però això no vol dir que als qui els importa siguin uns toca-collons, ans al contrari, els hi estan tocant.

  ResponElimina
 3. Per descomptat no em referia a tu. Vull dir el que hem dit moltes vegades, aquest pais passa d‘aquestes subtileses

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada