INCONGRUENT, COM SEMPRE


Surt a la caixa tonta un guardia civil de paisà, grassonet i mal afaitat que diu: 'no lo entiendo, nos querían echar de Catalunya y ahora quieren que vayamos al aeropuerto'. ¡Ay compañero que no has entendido nada!. Mira, en primer lloc és el Ministre de Foment el qui vol que la guàrdia civil vagi a l'aeroport a fer d'esquirols, car la Generalitat hi voldria posar els mossos d'esquadra. 
Però tampoc és ben bé aixó, del que ningú s'ha adonat, és de la subtilesa de la Generalitat, fixeu-vos: és la Generalitat la qui atia aquesta vaga, així pot donar la culpa a Madrid, i com ja ho tenien previst, si el Ministre de Foment posa la Guardia Civil al Prat, aquesta (la Guardia Civil) es quedarà sense efectius per investigar e interrogar als membres del PDcat i altri. La jugada és rodona, mates dos pàjarus d'un tret. I és que en aquest referendum que no s'ha fet mai però que es farà com sempre, tot és prou incongruent i surrealista.

els primers guardies civils dirigint-se a l'aeroport del Prat

Comparteix:  

Comentaris

 1. No hombre no....que ahora todo se hassse por tuliterr..
  Suena el pájaro piiiiiiiiiiii...piiiiiiiiii...Hamos a vé...es usstess curpable ???...y la respuesta será : piiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiii (pero con sonido a tenora ) per deu nostre Senyor ¡¡¡ norrrrrrrr....y ya está.
  La guardia civil no hace falta paa ná. Sólo pa mirar las maletas. Ya lo verás.
  Salut

  ResponElimina
 2. http://www.elnacional.cat/ca/opinio/iu-forn-eurran-eulen-arran_182250_102.html

  ResponElimina
  Respostes
  1. gràcies, és boníssim, Iu Forn és molt fi.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada