La secretària d'Estat de Comunicació del Govern Espanyol d'Espanya, la 'excel·lentíssima y reverendíssima señora Doña Carmen Martínez de Castro y Butifarramendi', és una senyora molt educada i respectuosa amb els jubilats. A Alacant, un grup de manifestants en defensa del sistema públic de pensions va rebre amb xiulets al president del Govern, Mariano Rajoy, a l'arribar a l'Ajuntament de la ciutat per donar suport a l'alcalde del qual per cert Don Maríano Tacatún no va recordar el seu nom ni cognom en el moment del parlament, i va dir: el alcalde de Alicante que ese es su nombre, i el populatxu encara el va aplaudir. 
Després de l'esbroncada, la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, ha estat enxampada referint-se així als pensionistes: "Entren ganes de fer-los una botifarra i dir-los us foteu".
Així es pot veure i escoltar en un vídeo gravat per Isabel Montaño, periodista de la televisió valenciana 12TV. A les imatges, el president del Govern baixa del cotxe amb el so de la xiulada de fons. És en aquest moment quan s'escolta la frase pronunciada per Carmen Martínez Castro, aliena a la presència de càmeres. I ¡oh Bongonia!, encara no ha estat cessada de moment, ni ho serà.