A hores d'ara de la pel·lícula, o sigui els assistents a la projecció del festival de Sitges de la pel·lícula 'bocadillo' de Wismichu i TWITTER, uséase el 5% de la població espanyola que desbarra, insulta i pontifica a la xarxa, han tingut com a gran tema de conversa la pel·lícula de Wismichu, Entrepà, una cinta que posava en bucle la mateixa escena durant una hora i mitja. El youtuber va demanar gravar als assistents per fer després un projecte en el qual es vegi les reaccions davant d'aquest 'troleo'. El mateix Wismichu va aixecar la llebre a les seves xarxes socials.

"Vosaltres sou la meva pel·lícula"

Evidentment els espectadors que havien pagat la seva entrada es van molestar Ii protestaren iradament, perquè van entendre que se'ls estava prenent el pèl, ai! aquests ignorants no en saben de Duchamp o Magritte, a qui segur que la performance els li hauria encantat. Això no és una pel·lícula, això no és un bocadillo.
I això que els espectadors del Festival de Sitges pensaven que les últimes provocacions de Gaspar Noé o Lars von Trier anaven a ser el més polèmic d'aquesta edició. No sabien, ni tampoc la resta de mortals, que seria un 'youtuber "el que acabaria per desbocar l'ira i les esbroncades en una sessió que ja pot considerar-se històrica del certamen. 'Bocadillo', la primera pel·lícula de Wismichu, no ha deixat indiferent a ningú. El moment ha estat així: Ismael Prego i el seu equip han pujat ben vestits a l'escenari del cinema Retiro per fer una petita presentació del film. Aforament complet i mòbils en alt gravant als creadors. Però els fans no eren els únics que immortalitzaven el moment. Sorprenia veure unes càmeres professionals gravant l'acte, i és que molt pocs es van adonar d'aquest cartell a l'entrada del recinte.


Diuen per ahí, que es podia haber inspirat en els Simpson para perpetrar la seva pel·lícula. Hi haurà que veure la pel·lícula de la projecció de la pel·lícula de Wismichu: 'Esto no es un bocadillo'.