L'Església espanyola torna a carregar contra els homosexuals i els transsexuals. El recent elegit secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), Luis Argüello, ha defensat el dret de l'Església a poder seleccionar els seus candidats al sacerdoci que, a més d'estar disposats a ser cèlibes, "demanem que es reconeguin i siguin enterament homes, per tant heterosexuals ". És a dir, que per a Argüello els homosexuals no són enterament homes.
Argüello: "Demanem homes cèlibes, però també que es reconeguin i siguin enterament homes i per tant heterosexuals"
"Nosaltres a la nostra comprensió del ministeri admetem a diaques permanents que siguin homes casats però en el presbiterat com en l'episcopat demanem homes cèlibes i dins d'aquesta configuració d'homes cèlibes demanem també que es reconeguin i siguin enterament homes i per tant heterosexuals", ha precisat Argüello.
EL sr. Argüello, que per cert, no és enterament home, ja que no exerceix (se li suposa) la seva heterosexualitat, no és només que sigui homòfob, és que és idiota, i no s'adona d'això, que ell, i cap altre com ell, amb o sense alçacoll és enterament home, tret dels que practiquen el fornici amb menors al que són bastant donats per cert bastants membres de la seva secta, que si fan us del seu membre, encara que sigui un ús obscé i pervers.