Els tuitaires de juntsxcat, estàn que trinen amb l'article de Sergi Sol, - que per cert no és gents sant de la meva devoció-, però del que es tracta és de llegir el seu article a el periódico. Entenc que ho clava, que el diagnóstic, l'analisi és impecable i no hi se veure masclisme, menysteniment i altres coses de que l'acusen els Lauralibers que són pocs, però molt actius i pesats a la xarxa.  I mira que és fàcil: Laura se fue, Laura no está,  La resta poesia rebequera.

LA FILLA AVICIADA DE TRES PRESIDENTS

Laura Borràs va voler ser Presidenta de la Generalitat forjant-se una biografía de bolet de tardor, nascut politicament per generació espontània. Això si, va escollir una data sense més ni més. L'1 d'Octubre de 2017....


El personatge si és que alguna vegada ho ha estat, ja no ho és, està amortitzada, i no caldria ni parlar d'ella, però és que els 'Lauralibers' són molt pesats; fins i tot alguns, de bona fe, la defensen a capa i espasa, i hom no té més remei de tant en tant d'intentar salvar-los de la seva ceguesa, enlluernats com estan per el que  podia haver set i no ha estat, ni estarà.