La visita de Javier Milei a Madrid ha incomodat gairebé tothom, des del Rei fins al Govern, passant per l'Ibex, que no va enviar els seus presidents a fer-se una foto amb el polític argentí, i fins i tot la gent de fe que el van sentir dir fa uns mesos que el papa Francesc era un imbècil i el representant del maligne a la Terra. Gairebé ningú amb comandament a la plaça ho va rebre: fins i tot Alberto Núñez Feijóo se'n va anar a Múrcia per parlar d'agricultura. La veritat és que el seu amfitrió, Santiago Abascal, es va desviure pel personatge, fins al punt d'organitzar-li un aquelarre a la plaça de Vista Alegre, on, en lloc de mugir com un toro, va sortir a l'estrada rugint com un lleó, que és una cosa amb què li agrada intimidar l'auditori. Però el paio no és el rei lleó, sinó el sobirà de l'exabrupte. Però més enllà de l'incendi irresponsable del president argentí, que ja venia calent per una declaració impròpia del ministre de Transports, Óscar Puente, el més greu que va declarar només arribar a Espanya, en un acte de La Razón, és que la justícia social era una aberració. També va afirmar que el control de capitals és immoral i els impostos són un robatori. Què entén el tipus de la serra mecànica per aberració? Es comencen dient als mítings “jo sóc el lleó” i s'acaba pensant que el món s'ha de regir per la llei de la selva. Dir això algú d'un país com l'Argentina, amb un llindar de pobresa del 44.9% per al quart trimestre del 2023 i el 51,8% per al primer trimestre del 2024, i una inflació del 289%, resulta un destí.   Un governant que afirma que la justícia social és una aberració, ha de ser immediatament apartat del seu càrrec en un país mitjanament democràtic. 

Se sorprèn la gent d'aquí que els argentins votessin un personatge com Milei. Bé, vists els precedents tampoc no és tan estrany, de la desesperació surt el vot més estrany. El Papa Francesc li va explicar aquesta anècdota off de rècord a Juanma Moreno Bonilla en la visita al Vaticà: "La visita de Javier Milei a Madrid ha incomodat gairebé tothom, des del Rei fins al Govern, passant per l'Ibex, que no va enviar els seus presidents a fer-se una foto amb el polític argentí, i fins i tot a la gent de fe que el van sentir dir fa uns mesos que el papa Francesc era un imbècil i el representant del maligne a la Terra Gairebé ningú amb comandament a la plaça va rebre: fins i tot Alberto Núñez Feijóo se'n va anar a Múrcia per parlar d'agricultura. mugir com un toro, va sortir a l'estrada rugint com un lleó, que és una cosa amb què li agrada intimidar l'auditori. Però el tipus no és el rei lleó, sinó el sobirà de l'exabrupte. que ja venia calenta per una declaració impròpia del ministre de Transports, Óscar Puente, el més greu que va declarar només arribar a Espanya, en un acte de La Razón, és que la justícia social era una aberració. També va afirmar que el control de capitals és immoral i els impostos són un robatori. Què entén el tipus de la serra mecànica per aberració? Es comencen dient als mítings “jo sóc el lleó” i s'acaba pensant que el món s'ha de regir per la llei de la selva. Dir això algú d'un país com l'Argentina, amb un llindar de pobresa del 44.9% per al quart trimestre del 2023 i el 51,8% per al primer trimestre del 2024, i una inflació del 289%, resulta un destí.   Un governant que afirma que la justícia social és una aberració, ha de ser immediatament apartat del seu càrrec en un país mitjanament democràtic.

Se sorprèn la gent d'aquí que els argentins votessin un personatge com Milei. Bé, vists els precedents tampoc no és tan estrany, de la desesperació surt el vot més estrany. Siuen que El Papa Francesc li va explicar aquesta anècdota off de rècord a Juanma Moreno Bonilla en la seva visita al Vaticà: "Quan Déu repartia les riqueses al món, molts es queixaven: Déu, per què a Argentina li has donat el petroli? Per què Argentina té gas? Per què Argentina té minerals? Per què Argentina té cereals? Déu! Per què ho has donat tot a Argentina? I diuen que Déu va pensar una mica, i va contestar: Per què per equilibrar també els hi he donat als argentins, i els seus governants.