INSEGURETAT CIUTADANA


Ara que es parla tant de la inseguretat ciutadana, i que per començar se’ls hi hauria de dir als qui se’n queixen que potser han oblidat qui son, d’on venen, i que l’ésser humà al llarg de la seva història de per si no n’ha tingut mai de seguretat ciutadana, que el perill sempre és a la vora i que aixó forma part de les mancances de la espècie i el medi en el que es mou. Dit aixó, aquesta inseguretat no és culpa dels albanesos, ni dels kosovars, ni dels albano kosovars, ni dels romanesos, ni dels mossos d’esquadra, ni tan sols del Conseller Saura o l'Imma Mallol. No! l’únic culpable de la inseguretat ciutadana, és el “diner negre”. Ho dic seriosament, si no hi haguessin diners en circulació no tindrien raó de ser els robatoris. Fixem-nos que amb diners, la majoria de la gent paga nomes menudeses: l’esmorzar, el cafè, el tabac, el pa, però la gran majoria de pagaments es fan ja amb tarja, caldria doncs només estirar una miqueta més i seria MOLT FÀCIL suprimir definitivament el diner físicament, però ai las! I el “diner negre”,aquests bitllets de 500 € anomenats també “Bin Laden” per la seva dificultat en veure’ls. Aquests que empra’n immigrants sense papers i els hi paguen poc i en diner negre. Els sobresous de moltes empreses. Aquells nyaps que et fan a casa “sense IVA”. Aquell pis o caseta adossada que s’escriptura per un import inferior al que s’abona, aprofitant que el notari se’n va a prendre un cafè.
Aquests son els autèntics culpables de la inseguretat ciutadana i fins no eradiquem el diner de paper, no hi haurà res a fer. Coses de la mundialització, que no globalització, que és aquest últim un concepte anglófil.

aforisme del dia - Els críms petits son objecte de persecucions per part de gossos i policies. Els grans son objecte de reverència per part dels historiadors" Karl heinz Deschner.