Parlava aquest matí a la ràdio, al món a Rac1, la senyora Monserrat Comas, vocal "del Consejo General del Poder Judicial" y presidenta del "Observatorio contra la Violencia Doméstica y de Género", de que era inadmissible la xifra de 44 persones víctimes de la violència masclista fins al dia d'avui. Jo no se aquesta senyora quina informació té, a banda de lamentar els fets que aixó ho fem tots i entenc que realment es preocupa per aquesta lamentable assumpte.
Els, o les de Red feminista i ja ho he escrit en més d'una ocasió, donen i ben especificades unes xifres encara més esfereïdores que podeu veure aquí, i tot està molt ben documentat. A l'any 2007 parlen de 86 víctimes en total, 74 d'elles de parelles o exparelles i la resta fins a 86 per agressió sexual, familiars o prostitució. Enguany, la xifra és de 67 víctimes, 52 de parelles o exparelles, 12 de familiars i tres d'agressió sexual. Vol dir que és molt pitjor encara la xifra que de fet és la que hauria de parlar-nos la Sra. Comas.
N'he parlat sovint de la violència de gènere i he arribat a la conclusió que no hi ha res a fer, per més mesures i bona voluntat que hi posin gent com la senyora Comas i altres. No hi ha res a fer, perquè incideix en aquests assassinats atroços i irracionals, el factor humà, que ho és tot menys racional, almenys en la part masculina de la espècie. La xacra continuarà......., per vergonya de tots.