La fotografia ens mostra un menut amb la gorra de cop d'abans. Entenc que estèticament no és molt moderna però si que era molt pràctica per evitar cops que es donen quan comencen a caminar i fins i tot quan ja ho fan amb soltesa. Esverats de mena com són, solen caure sovint i no tenen encara l'habilitat de protegir-se amb les mans i tenen també el mal costum d'estampar-se contra els vidres de les portes.
Sorprèn que la nostra Conselleria que tant vetlla per la infància que fins i tot ara la vol vacunar a la babalà, no hagi posat fil a l’agulla en aquest assumpte que sembla bastant obvi seria útil, sobretot per les conseqüències que pot comportar als pares els cops que es dona el seu fill, si tenim en compte que en aixó s'hi fixen molt els d'urgències, que d'entrada consideren culpables als atribolats pares als qui se'ls hi ha donat un cop el nen, dins aquest sistema de la nova dictadura de considerar sempre culpable al ciutadà del que sigui i amb prou feines deixar-li demostrar el contrari.
Per si és del vostre interés, aquí deixo una adreça que us pot ser ùtil. Gorres de cop - Bellvei - La mainada us ho agrairà, sempre i quant no els hi feu fotografies que puguin veure de grans.
.
ANOHARRA:12.09.09