{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

El Savi de Santpedor

No he entés mai perqué a Luís Aragonés li diuen "El sabio de Hortaleza", com a jugador tot el talent el tenia als peus, i com a entrenador no ens enganyem "no sabe no contesta", malgrat el seu últim éxit amb la "roja"
En canvi, si entendria que a Josep Guardiola li diguessin "el savi de Santpedor". Ho pensava ahir mentre escoltava la seva resposta als "ens anomenats periodistes esportius" sobre el cansament de l'equip, i en general pel seu comportament intel·ligent quan era jugador, i ara com a entrenador del primer equip del Barça, on cada setmana dona més d'una lliçó de sentit comú que es un dels hereus de la saviesa.
-

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. L'altre dia demostrant que toca de peus a terra els va deixar anar a aquesta colla de "sepastres". " Sé perfectament que avui esteu amb mi perquè l'equip guanya".

    ResponElimina
  2. es gat vell, i de fet parla amb uns ens indefinits anomenats periodistes esportius,els reis del típic tòpic, i on la indolència mental es alarmantment palesa.Dins del baix nivell del periodisme en general a dia d'avui, els d'esports són de regional.

    ResponElimina
  3. ...i voldria fer notar que no ha necessitat alçar mai la veu per fer-se escoltar...
    ...amb un tò més aviat suau, en ocasions fregant el xiuxiueig, aconsegueix ser escoltat...
    ...demostració de on s'amaga la verdadera força de les paraules...

    ResponElimina
  4. com ha de ser. No te la raó qui més crida que és un estil molt spanish

    ResponElimina