COLLONADES - NOTICIES CURIOSESLes coses són com son i no com voldrien que fosssin. Malgrat saber-ho a vegades ens entestem en caminar per altres viaranys a la recerca de no se sap ben bé què. De tots els blocs que tinc el que té més visites és en castella ABSURDIDADES, que està sobre les 400/500 diàries. Havia arribat a les 1700/1800 durant una bona temporada, però aixó depén de que t'enllacin en algún lloc determinat o hi conflueix molta gent, gent que passa mira i no deixa comentaris. La seva versió en català COLLONADES, passa de les cent visites diàries, en la línia del meu bloc personal en català.
El tipus de noticies que publico en aquests dos blocs, no són necessàriament les mateixes atès n'hi ha de locals que en castellà no tindrien cap sentit, o a l'inversa, les trec d'una serie de llocs com 20minutos, Que.es, Peru.com, UPI, EFE, Europa press, AFP, ABC, el Punt, Neatorama, e-Noticies, Público, o el Periódico, i tot ser sovint frikis, surrealistes o inversemblants, tenen aquell punt que les fa interessants. Si voleu veure collonades, aquí

3 comentaris:

  1. L'Absurd Diari publica cada notícia que sembla increible! I els reportatges del Té la mà Maria-Reus, d'allò més interessants!

    ResponElimina
  2. Aixi és Albert, només que jo en publico més del doble que l'absurd Diari, amb foto o video incloses pero no tinc pas la quantitat brutal de visites que aquest blog de l'Absurd diari té, potser es degut a que és el més antic de tots. Quan a té la mà Maria es bonissim, no se pas d'on treu les fotos que penja al seu blog.

    ResponElimina
  3. Tal com dius, a mi em passa sovint que llegint només el titular em costa saber si és real o falsa. Jugo a endevinar-ho, i després entro a la notícia per confirmar si l'has agafat de Mundo Today o d'algun altre lloc.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.