Els alumnes de les universitats de Texas podrien anar al campus armats si arribés a prosperar una proposta de llei presentada davant la cambra legislativa d'aquest estat dels Estats Units, han informat avui mitjans nord-americans. El governador de Texas, el republicà Rick Perry, s'ha manifestat a favor d'aquesta iniciativa recolzada per més de la meitat dels membres de la Cambra de Representants, que d'aprovar-se permetria als alumnes portar armes de mà. Sent el país que és i l'estat que és no m'estranyaria gens que la mesura prosperés i s'apliqués, no hi ha res com la benzina per apagar un foc.
L'excusa que donen els republicans defensors de la mesura és, que si van armats, els universitaris es podràn defensar en cas de l'atac d'un eixelebrat i no seràn abatuts coma oques assegudes e indefenses. El que em pregunto és si al pas que anem, hauràn d'anar a l'escola amb cavall i el profesor serà el 'sheriff' de la Universitat.
Aquesta mesura ens retorna a dos-cents anys enrere, al salvatge oest que semblaven o creien haver superat, llàstima que s'hagin carregat als indis, sinó encara seria divertit, els noticiaris de tele Cinco tindrien feina assegurada per obrir els seus informatius.