ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

CESC FÀBREGAS... NO GRÀCIES!


Sincerament, no veig cap raó objectiva per fitxar al jugador que ens va prendre l'Arsenal, Cesc Fàbregas, per jugar a la primera plantilla del Barça la temporada següent.

En primer lloc per l'elevat cost de la operació (50 o 60 milions d'euros). 
En segón lloc perqué no és un jugador de nivell Barça (a Anglaterra triomfa qualsevol cagabandurries com Cristiano Ronaldo o Rooney)  
En tercer lloc, és de vidre, es lesiona molt i sovint, i sense anar més lluny, al Villarreal, hi ha Borja Valero que té més o menys la seva edat i és molt millor que Cesc i de nivell Barça, encara que format al fútbol base del Madrid. 


No se que pensa fer la junta directiva del Barça, peró en comptes de mirar cap a Londres jo miraria cap a la Plana, bo, millor i més barat. Si troben quelcom millor que ho comprin.
Ah! el Madrid tampoc se'l pot quedar; no saben pronunciar CESC, ja sé que és molt fàcil, però és que a Espanya aixó dels idiomes se'ls i fa molt feixuc.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Estic d'acord. I, a més a més, resulta que va renovar fa poc, suposo que d'acord amb l'ARsenal.

    ResponElimina
  2. Home, ets molt radical. Jo penso que per tres o quatre milions seria una bona compra.

    Ostres, la paraula de pas em dóna "nesest". Ja sé que no és el mateix, però... encara deus tenir raó, jo crec en aquest auguris.

    ResponElimina
  3. quan va renovar, podia no haver-ho fet, eocacions, jo diria que massa ganes DE VENIT NO EN TÉ.

    ResponElimina
  4. Pere, ni per aquest preu, ja tenim prou gent al mig del camp i insisteixo, es de vidre i no té perfil Barça, a Anglaterra qualsevol mindundi triomfa i aquest s'ho ha cregut i tot. Et diré més, a dia d¡'avui9 és que no té lloc al Batrá, ni que és lesioni Xavi.

    ResponElimina
  5. Si es volen estalviar diners: planter, planter i planter, que tenen una colla de nanos carregats d'il·lusió que volen triomfar i no acabar jugant al Picamoixons FC.
    Salut.

    ResponElimina