Si afirmo que no crec en res, no diré res de nou. Si confirmo que malfio de qualsevol informació, tampoc, l'experiència crec ens ha demostrat que fem bé de no creure en res, ni que sia mesquí, perquè sempre ens queda el dubte de si ens estàn informant o ensinistrant, i en el fons qui paga aquesta informació i sota quins interessos.

Passa amb les coses importants i també amb les petites. Llegia ahir i ho vaig publicar a Collonades que L'Institut Nacional del Consum (INC) ha requerit als fabricants de boles de rentat, els estris que prometen netejar la roba sense necessitat de detergent (també coneguts com ecobola), que cessin la seva publicitat enganyosa, segons va avançar ahir el Ministeri de Sanitat i Política Social.
El requeriment s'ha posat en marxa després de la realització en els laboratoris del Centre d'Investigació i Control de la Qualitat de l'INC d'un estudi sobre 14 marques de ecobola, realitzat per esbrinar el més obvi: si és cert que són eficaços per rentar la roba, igual que si es renta només amb aigua,  o aixó és el que diuen els del Centre d'Investigació....Perquè menteixen? ells ho sabrán.
I ho dic i afirmo, atès a casa s'ha comprovat que la susdita bola funciona i deixa la roba neta tot i que si és cert que no dura tant com diuen; i si realment neteja igual que amb aigua sola, potser no cal gastar-nos tants diners en detergents que són els qui deuen haver pagat l'estudi aquest per por que la competència els toquès les boletes, i els de l'Institut Nacional de consum potser haurien d'investigar als fabricants de detergents per netejar la roba, que pel que es veu fan el mateix servei que la ecobola o l'aigua sola, però ens els cobren a preu d'or i as més a més hem de suportar els seus anuncis idiotes i masclistes. Més no ho fan ni ho faràn aixó. Ai senyor! no només hi ha egipcis a Egipte.