La vicepresidenta segona del Govern, Elena Salgado, ha dit que augmentar els ingressos mitjançant una reforma dels impostos que depenen de la Generalitat catalana "pot ser una via que es pot explorar" per part del Govern d'Artur Mas. Salgado s'ha pronnciat en aquests termes abans d'intervenir en la comissió no permanent del Pacte de Toledo al Congrés, juntament amb el ministre de Treball, Valeriano Gómez, per explicar la reforma de les pensions. La responsable dels comptes públics estatals ha assenyalat que és "prematur" manifestar-se sobre si la Generalitat ha de retallar la seva despesa real per al 2011 un 10% o fins i tot un percentatge superior. Però tenint en compte que ho pot fer mitjançant la reducció de la despesa o a través d'un augment dels ingressos, Salgado ha indicat que "hi ha possibilitats en els impostos que depenen de la Generalitat".
Quina barra té la ministrilla Salgado, "la bienpeiná" que debia rebre les lliçons d'economia de Jordi Sevilla en un parell de ranvespres, atès les tardes les tenia ocupades per José Luis Rodriguez, de malnom Zapatero o ZP. Per dir aquesta bestiesa no cal entendre-hi d'economia, només cal tenir morro i poc enteniment, perquè és ja fotre-se'n per part de la Senyora Ministrilla, del Govern de la Generalitat i sobre tot del seu President. Curiós que et fotin de la cartera cada any onze mil milions d'euros que no tornen i que any rere anys es van acumulant i a sobre et diguin que si necessites diners, doncs mira, que apugis els imposts. Ja ho vaig dir l'altre dia, 11.000 milions és el que necessita La Generalitat per passar l'any, just els que no ens retornen en el mateix perióde per dir-ho amb finezza, on altres en diuen expoli fiscal.
Després de tot l'enrenou que ha organitzat la Senyora Ministrilla, 
el bomber  Rubalcaba que cada vegada em recorda més a Acebes ja ha sortit a apagar l'incendi i ha dit que la Ministrilla no volia dir aixó, que en cap moment havia volgut dir que havia de fer la Generalitat per finançar-se, etc etc.; però el menda lerenda va escoltar aquestes declaracions de la Senyora Ministra, que va dir el que va dir tot dienjt-ho. I és que aquesta tropa poden semblar uns idiotes i actuar com uns idiotes. Però no us deixeu enganyar: són realment una colla d'idiotes. Només que nosaltres pobres beneitons, mal que ens pesi, som el tontolcul