Aquesta nit la limitació dels 80 km/h deixarà de ser efectiva a l'autopista del Garraf, la C-31, i l'autovia de Castelldefels, la C-32, després que l'anticicló que ha afectat aquests dies Catalunya, i que ja s'ha retirat, suposés el retard en la derogació d'aquest límit de velocitat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit 
Així doncs, els cotxes que a partir d'aquesta nit circulin per la C-31 i la C-32, carreteres que des del 2009 funcionaven amb el sistema de velocitat variable, passaran a tenir un límit de 100 i 120 quilòmetres per hora a partir de les 00.00 hores. Tot aixó serà possible perquè l'anticicló que aquesta setmana ha afectat Catalunya ja ens ha abandonat, i a banda de que es podrà anar és de pressa per les autopistes i autovies, deixaran de parlar de la pol·lució de Barcelona i Madrid i es dedicaràn a parlar d'una altra cosa fins el proper anticicló, al que per cert i donada la seva notorietat encara que un xic efímera, li podien haver posat algun nom com es fa amb les tempestes tropicals. Jo proposo AMADEU. Que us sembla?

Amb ànim d'ajudar al Govern de la Generalitat que comença a acumular desoris en la línia del tripartit de Pasqual Maragall i només han passat cinquanta dies, he dissenyat una senyal de velocitat variable que a lo millor els podria interessar i no sortiría molt cara.