Alguna ment pensant de la secció de basquet del F.C. Barcelona, ha decidit  posar en marxa una nova iniciativa per celebrar el Dia del Pare. El club ha decidit que els 100 primers pares que siguin abonats o que comprin una entrada pel partit del Barça-Estudiantes que tindrà lloc al Palau el proper 18 de març que i ho desitgin podran celebrar el Dia del Pare amb les cheerleaders del Barça. Segons informa el club, només cal ser un dels 100 primers pares que compra una entrada pel partit i enviar un correu electric a AQUESTA WEB . Els afortunats podran ballar una coreografia amb les cheerleaders del Regal Barça. 

Sembla mentida quer a aquestes alçades del temps en que estem encara es segueixi amb aquesta costum masclista i antiquada totalment fora de lloc i temps. I és que és freqüent escoltar encara algun locutor tronat que comenta durant la retransmissió que les animadores del partit de basquet  "hacen las delicias del público", i precisament en el moment que ell fa aquest comentari penso que collons hi foten unes quantes noies mig despilotades fent veure que ballen o amb uns moviments de pelvis fora de lloc i context (deu ser aixó el que fa les delícies del públic, masculí, hi és clar) Això de les animadores quan s'aturen els partits de pilotà aèria, que ho hem importat dels EEUU, suposo que allí té algun sentit, o forma part d’una vella rutina, però aquí no en té cap i es veu impostat. Potser seria arribada l'hora de suprimir-ho, perquè sinó ja som on sempre, ens omplim la boca de drets i igualtat per les dones, ect etc, i aquí tornen a ser un mer objecte de carn. Sembla mentida però estem encallats en molts conceptes masclistes antiquats i no avancem ni un pam. Caldria fel·licitar al pare de tant brillant idea dient-li: ET FELICITO FILL.


A última hora de la nit informen els d'ARA que el Barça ha decidit suspendre aquesta iniciativa. De totes maneres, prou s'han retratat i la resta del comentari sobre les animadores el mantic fil per randa.