LIBIA:NO ÉS PAíS PER SUBSAHARIANS


No és Libia un país per a subsaharians. A banda de patir la guerra actual com qualsevol altre ciutadà estranger, els negres subsaharians reben per partida doble atès els libanesos creient que tots els negres que hi ha al seu país formen part dels mercenaris llogats per Gadaffi, els atonyinen també, o sia que reben per activa i per pasiva. Bé a ser alló de: facis el que facis com a sobre del merder que hi ha tu ets negre rebràs o per una banda o per l'altra  Com succeix als EUA si hi ha un assassinat i no es troba el culpable, el primer negre que passa per allí ja ha begut oli. És fotut ser negre, sempre acabes sent l'ase dels cops....fins que se'n cansin. Quan a Muhammar al-Gadaffi acabarà  molt malament pel que es veu a venir, com a l'acudit de l'Eugenio un dia d'aquests i serà aviat, algú dirà: Muhammad al-Gadaffi se subió a un siruelo.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Aquesta mania dels humans de fer taula rasa i generalitzar, pot portar als resultats que vaticines: si els mercenaris són negres, tots els negres són mercenaris. A casa nostra no en som aliens a aquests prejudicis.
    El Gaddafi sembla ser un alienat que com els grans megalòmans no s’avé a baixar del seus escambell i si cal morir, ho farà matant.
    Aquest sonat ha estat suportat i protegit pels països occidentals en la mida que tenia petroli i afavoria els seus interessos...Com sempre, molt lamentable.

    ResponElimina
  2. Sóc dels que pensa que el conflicte s'acabarà en quan els interessos petroliers ho indiquin. Al "primer món" la hipocresia es fixa només en la garantia del subministrament.

    Hi ha ètnies que estan estigmatitzades. Negre, jueu, homosexual, són etiquetes de conflicte global. Però també tenim milions d'etiquetes petites amb estigmes locals. Sempre la mateixa cançó.

    ResponElimina
  3. Ramón: Ara Gadaffi està ja totalment paranoic, amb una pèrdua absoluta de la visió de la realitat.

    ResponElimina
  4. n'hi ha més Joan, els gitanos deu n'hi do de com ho estàn d'estigmatitzat. No avancem. . . .

    ResponElimina