DE DENUNCIES I ATRACAMENTS BANCARIS


Tot i tenir coses preparades al calaix, algun dia com avui és el cas, no sap un exactament de que parlar. Podia haver-ho fet de Messi i Ronaldo o del Papa que ha perdonat als Jueus per la crucifixió de Jesus després de més de dos mil anys de la seva mort (per cert el superjutge Garzón podria revisar-ne el judici a que va ser sotmés), o de altres noticies del dia a dia que es mereixen un comentari. Però el que vull explicar avui és un cas que ha succeït aquest matí:

Un conegut meu ha anat a un important Banc amb oficina a Canovelles a cobrar per finestreta un xec al portador. L'empleada li ha dit que era correcte el xec i a continuació li ha preguntat si era client del Banc. En contestar ell que no, que no tenia cap compte en aquest banc, la noia li ha dit que li havia de cobrar 3 euros de comissió. . . .
De cada 5 euros que guanya un Banc, quatre són gràcies a les comissions abusives que cobren per a tot, com els 30.05 euros que cobren per 'comisión de estudio de descubierto' si quedes en números vermells al compte corrent, encara que sigui de 5 euros. I nosaltres mesells, . . . a pagar i a callar. 

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Des de fa temps que el tòpic de l'atracador de bancs està invertit. Els atracadors són ells...

    ResponElimina